ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Dorolta selkopuhelin senioreille
(17.07.07)

selkopuhelinDoro on tuonut markkinoille äärimmäisen pelkistetyn senioripuhelimen. Doro HandlePlus 324gsm on kaksitaajuuspuhelin viidellä pikavalintanäppäimellä ja kahdella luurinäppäimellä. Soittoäänen voimakkuus on 83 desibeliä ja lisäksi puhelimessa on värinähälytys. Puhelinnumerot ohjelmoidaan lyhytvalintapainikkeisiin tavallisella puhelimella tallentamalla numerot SIM-kortille ja nimeämällä lyhytvalintanumerolla nimen eteen. Soittamiseen riittää pitkä lyhytvalintanäppäimen painallus jolloin luurinäppäimellä voidaan käynnistää kaiutinpuhelintoiminto. Vihreän luurinäppäimen pitkä painallus yhdistää yleiseen hätänumeroon 112. Laitteen muotoilussa on otettu huomioon erikoisryhmien tarpeet jotta puhelimesta saa helposti hyvän otteen.

Doro HandlePlus 324gsm painaa 72 grammaa. Valmiusajaksi ilmoitetaan jopa 100 tuntia ja puheajaksi 2-3 tuntia. Laite ilmoittaa akun loppumisesta äänimerkillä.

Doro senioripuhelinta myy netissä Puhelinkauppa.com.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja