ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Nokia 6120 classic
(17.04.07)

nokia 6120 puhelinNokia on esitellyt Nokia 6120 classic -matkapuhelimen jonka toimitusten arvioidaan alkavan vuoden 2007 toisella neljänneksellä. Uutuus hyödyntää uutta HSDPA-protokollaa (High Speed Downlink Packet Access), joka tarjoaa jopa kymmenen kertaa nopeamman tiedonsiirron kuin tavanomainen 3G-verkko. Nokia 6120 classic -puhelimessa on kaksi kameraa, toinen nelinkertaisella digitaalisella zoomilla ja salamavalolla varustettu kahden megapikselin kamera. Puhelimen etuosassa sijaitsevaa toista kameraa voi käyttää esimerkiksi videopuheluihin. Sähköpostin, viestitoimintojen ja internet-yhteyden käyttöönoton helpottamiseksi Nokia 6120 classic -matkapuhelimessa on Opetusohjelma- ja Ohjattu asetus -toiminnot. Sisäänrakennetun tiedonsiirtosovelluksen avulla käyttäjät voivat siirtää yhteystiedot, kalenteritiedot, kuvat, videot ja muut tiedostot vanhasta Nokia-laitteestaan uuteen Nokia 6120 classic -puhelimeen, vaikka SIM-kortti olisikin poistettu.

Nokia 6120 classic -puhelin perustuu S60-ohjelmistoalustaan, jonka ansiosta käyttäjä voi yksilöidä laitteensa omien mieltymystensä mukaan ladattavilla sovelluksilla ja sisältöpalveluilla. S60-ohjelmistoalusta mahdollistaa useampien sovellusten käytön samanaikaisesti, jolloin matkapuhelimen käyttäjä voi esimerkiksi selailla internettiä samalla kun kuuntelee musiikkia.

Katso myös:
DNA:n 3G-verkko on nyt HSDPA-päivitetty
(09.02.07)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
© oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja