ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Nokia 6110 Navigator
(12.02.07)

6110 navigatorKlassinen mallinumero 6110 tulee uudelleen, nyt tarkenteella Navigator. Nokian nyt esittelemä Nokia 6110 Navigator -älypuhelimen toimitusten arvioidaan alkavan vuoden 2007 toisella neljänneksellä. Laitteessa on, kuten nimestä voi päätellä sisäänrakennettu GPS-vastaanotin ja navigointipalvelu.

navigaattoriNokia 6110 Navigator -puhelimessa on erillinen navigointinäppäin, jonka ansiosta kartat, reittisovellukset ja navigointipalvelut saa käyttöön yhdellä painalluksella. Käyttäjät saavat helposti ja nopeasti selville sijaintinsa kartalla. He voivat myös etsiä haluamiaan kohteita, määritellä reittejä ja paikallistaa lähistöltä palveluja, kuten ravintoloita, hotelleja ja kauppoja. Nokia 6110 Navigator -laite hakee sujuvimman kävely- tai ajoreitin, minkä lisäksi ääniohjeet ja kartan nuoliopastus varmistavat, että käyttäjä pääsee valitsemaansa kohteeseen parasta mahdollista reittiä, Nokian tiedotteessa kerrotaan.

gps navigaattoriNokia 6110 Navigator -laitteen muistikortille on asennettu valmiiksi paikallinen kartta. Muita karttoja ja lisäpalveluja - kuten liikennetietoja, sääpalveluja ja matkaoppaita - voi ostaa verkosta. Kartat saa siirrettyä puhelimeen käyttämällä myyntipaketissa mukana tulevaa Nokia Map Manager -sovellusta.

Kartoilla on tuhansia palvelukohdetietoja ravintoloista, hotelleista, kaupoista ja muista paikallisista palveluista. Kohteista on annettu puhelinnumerot ja nettiosoitteet, joten käyttäjä tavoittaa palvelut suoraan laitteeltaan joko soittamalla tai käymällä tutustumassa kotisivuihin. Kartan tiedot on tallennettu puhelimen muistikortille, jolloin ne voi jakaa perheen ja ystävien kanssa yhdellä painalluksella.

Nokia 6110 Navigator -älypuhelin tarjoaa nopeat ja saumattomat yhteydet käyttämällä HSDPA-verkkoa, jossa tiedonsiirtonopeus on jopa 3,6 Mt/s. Push-sähköposti tekee viestien hallinnan helpoksi ja se tukee myös liitetiedostoja. Puhelin osaa tarvittaessa lukea viestit myös ääneen.

Nokia 6110 Navigator -älypuhelin hallitsee myös multimedian. Sen ominaisuuksiin kuuluvat reaaliaikainen videokuvan jakaminen ja videopuhelut sekä kahden megapikselin kamera, jossa on sisäänrakennettu salamavalo, erillinen laukaisunäppäin ja maisemakuvaustila. Videokuvaa voi katsella koko 2,2 tuuman QVGA-näytöltä, joka toistaa jopa 16 miljoonaa väriä. Laittessa on myös linssisuoja, joka suojaa linssiä kun kamera ei ole käytössä. Muistia Nokia 6110 Navigaattorissa on 40Mt jota voi laajentaa microSD-muistikortilla jopa kahteen gigatavuun.

Nokia 6110 Navigator -älypuhelimeen tulee saatavaksi (lisävaruste) Nokia Mobile Holder CR-48 -puhelinpidike autoon joka on suunniteltu erityisesti Nokia 6110 Navigator -puhelinta varten. Pidike pitää puhelimen paikallaan ajon aikana, ja se myös tarvittaessa lataa puhelimen akkua.

Nokia 6110 Navigator -älypuhelimen puheaika on jopa 3,5 tuntia (GSM) tai 2,5 tuntia (3G) ja valmiusaika jopa 11 tuntia (GSM ja 3G).

Katso myös:
Nokia GPS-navigaattori - Nokia 330
(30.10.06)
Nokia N95 GPS-multimediatietokone
(27.09.06)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
© oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja