ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Nokia N77 jossa myös mobiilitelevisio
(12.02.07)

N77 puhelinNokia on esitellyt N77 multimedialaitteen DVB-H -mobiilitelevisio ominaisuudella. Laitteessa on 2,4" tuuman laajakuvanäyttö joka toistaa jopa 16 miljoonaa väriä sekä stereoääni. Nokia N77 laitteen erillinen televisionäppäin avaa televisiotoiminnot ja muistaa mitä kanavaa käyttäjä on viimeksi katsellut. Se myös muistuttaa, milloin suosikkiohjelma on alkamassa. Ohjelmaoppaassa on seuraavan seitsemän päivän ohjelmatiedot. Interaktiiviset palvelutoiminnot tekevät mahdolliseksi esimerkiksi tekstiviestiäänestykset ja laitteella voi katsoa uudelleen televisiolähetyksen viimeisimmät kolmekymmentä sekuntia ja palata sen jälkeen lähetyksen pariin.

Nokia N77 -multimedialaite on paljon muutakin kuin mobiilitelevisio, stereokaiuttimet ja jopa kahden gigatavun muistitila (n.1500 musiikkikappaletta) tekee siitä myös musiikkikäyttöön sopivan. Tuetut tiedostomuodot ovat MP3, AAC, AAC+, eAAC+ ja WMA. N77 tukee myös VisualRadio™ -ominaisuutta ja myyntipakkaukseen kuuluu mm stereokuulokkeet.

Nokia N77

Nokia N77 perustuu Symbian-käyttöjärjestelmän S60-ohjelmistoalustan kolmannelle versiolle. Laitteen toimitusten odotetaan alkavan vuoden 2007 toisella neljänneksellä alueilla, joissa DVB-H-palvelut on otettu käyttöön. Nokia N77 -multimediatietokoneen arvioitu myyntihinta on noin 450 euroa.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja