ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

DNA:n 3G-verkko on nyt HSDPA-päivitetty
(09.02.07)

DNADNA on nyt päivittänyt koko nykyisen 3G-verkkonsa tukemaan hsdpa-teknologiaa. Hsdpa (high speed downlink packet access) on umts-verkkoihin tehtävä päivitys, joka parantaa tiedonsiirron nopeutta verkosta päätelaitteeseen. Päivitys nostaa DNA:n 3G-verkon tiedonsiirtonopeuden alkuvaiheessa jopa 2 megabittiin sekunnissa. Vuoden 2008 aikana verkossa voidaan päästä 10 megabitin ja muutaman vuoden päästä jo jopa 100 megabitin siirtonopeuksiin.

- Nopeamman tiedonsiirron avulla on helppo käyttää kaikkia internetin palveluja ja muita verkkopalveluja, joihin on aiemmin totuttu käyttämään kiinteää laajakaistayhteyttä. Nyt myös suuria tiedostoja - esimerkiksi liikkuvaa kuvaa, musiikkia tai isoja sähköpostitiedostoja liitteineen - voi ladata omaan päätelaitteeseen vaivattomasti, riippumatta paikasta ja piuhoista, kertoo DNA:n myynti- ja markkinointijohtaja Juha Rahko.

DNA on toteuttanut hsdpa-päivityksen yhdessä Ericssonin kanssa. DNA:n 3G-verkon väestöpeitto nousee noin 70 prosentin tasolle vuoden loppuun mennessä, operaattorilta kerrotaan.

Katso myös:
DNA:lta kiinteähintaiset tiedonsiirtopalvelut
(04.12.06)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja