ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sonera ottaa käyttöön puhelun aloitusmaksun
(27.03.05)

Sonera kaivaa naftaliinista esiin lankaverkon laskutusjäänteen, puhelun aloitusmaksun. Operaattorin uudessa Sonera Parempi Päivä - matkapuhelinliittymässä on puhelukohtainen 4,9 sentin aloitusmaksu normaalin minuuttimaksun lisäksi. Liittymäsopimus on lisäksi sellainen, ettei operaattoria pääse vaihtamaan kesken sopimuskauden, sopimuskauden pituus on asiakkaan valinnan mukaan joko 1 tai 2 vuotta.

Aloitusmaksu on tulossa myös muihin Soneran uusiin matkapuhelinliittymiin, kuluttajien matkapuhelinliittymien hinnoittelumalli muuttuu huhtikuun alussa jolloin tavallisista matkapuheluista aletaan periä 4,9 sentin suuruista aloitusmaksua. Lisäksi puhelun vähimmäisliikennemaksu korotetaan 7,9 senttiin. Kun nykyinen puhelun vähimmäislaskutus on 1 sentti, lyhyen puhelun hinta nousee näin 690%. Nykyisiin Soneran kuluttajaliittymiin uusi hinnoittelumalli tulee voimaan 1.5.2006. Kestoetu-sopimuksen piirissä olevat liitymät ovat kuitenkin turvassa näistä puhelujen hinnankorotuksista sopimuskauden aikana.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja