ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia N92 digitv-vastaanottimella
(03.11.05)

n92 puhelinNokia on esitellyt vuoden 2006 puolivälissä markkinoille tulevan Nokia N92 -multimedialaitteen jossa DVB-H-vastaanotin. Puhelimen käyttäjä voi asettaa laitteen muistuttamaan suosikkiohjelmien
alkamisesta, laatia omia kanavalistoja ja tilata kanavapaketteja. Näyttö on 2,8" kokoinen heijastuksenestolla varustettu 16 miljoonan värin QVGA jonka vieressä multimedianäppäimet ja kameralinssi. Laitteen ohjelmaopas (ESG - Electronic Service Guide) kertoo saatavilla olevista tv-kanavista, ohjelmista ja palveluista. Laitteella voidaan katsella tv:tä jopa neljän tunnin ajan, nauhoittaa tv-ohjelmia ja katsoa lyhyitä 30 sekunnin uusintoja.

n92 matkapuhelinNokia N92 -laite tukee Nokian uutta Internet-selainta, jonka Mini Map -toiminto osoittaa käyttäjälle hänen sijaintinsa verkkosivuilla näyttämällä kokonaisuudesta miniatyyrikuvan laitteen näytöllä. Koko sivun kattava näkymä tekee sivun eri osien välillä navigoimisesta helpompaa. Selain perustuu samaan avoimeen lähdekoodiin kuin Applen Safari -selain.

n92 musiikkiUutuustuotteen musiikkiominaisuuksista kertoo Nokian oma XpressMusic-merkintä. Nokia N92 -laite tukee jopa 2 gigatavun suuruista muistikorttia, jolle käyttäjä voi tallentaa jopa 1500 suosikkikappalettaan. Musiikin kuuntelu onnistuu joko laitteen sisäänrakennetuilla stereokaiuttimilla tai stereokuulokkeilla. Viihdetarjontaa täydentää lisäksi FM-radio, jota elävöittää Visual Radio -sovellus*. Muiden Nseries-tuotteiden tapaan Nokia N92 -laitteessa on myös tulostuslaatuisia kuvia ottava kahden megapikselin kamera sekä sähköpostiliitteiden tuki. Puhelimen näyttöosa on Motorolan puhelimesta tuttu kääntönäyttö jolloin onnistuu sekä tavanomainen "simpukkakäyttö", että "kommunikattorinäkymä".

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Yhteyden muodostaminen Nokia N92 -laiteella on mahdollista niin Wi-Fin, infrapunan kuin langattoman Bluetooth-teknologian avulla. Lisäksi laite voidaan yhdistää USB 2.0 (Mass Storage Class) -liitännän avulla suoraan yhteensopivaan tietokoneeseen ja siirtää tai ladata näin tiedostoja vaivatta.

Nokia N92 on 3G/kolmitaajuus GSM (900/1800/1900) W-lan tuella. Käyttöjärjestelmä Symbian OS Series 60 -alustalla. Mitat 107 x 58 x 25 ja paino 191 grammaa. Television katseluaikaa akusta riittää noin neljäksi tunniksi.

Nokia N92 arvioitu myyntihinta on noin 700 euroa.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja