ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia esitteli CoolZone sisällön latauspisteet
(01.11.05)

Nokia esitteli uuden CoolZone sisältökanavan, jonka avulla kuluttajat voivat helposti ladata esimerkiksi musiikkia, videoita, taustakuvia ja pelejä suoraan puhelimeensa palvelua tarjoavien liikkeiden tiloissa. CoolZone perustuu Bluetooth teknologian käyttöön.

- "Digitaalista sisältöä on jo laajalti tarjolla ja se tarvitsee toimivia jakelukanavia. CoolZone mahdollistaa monipuolisen langattoman multimediasisällön tarjonnan erilaisissa ostos- ja tapahtumapaikoissa, kuten musiikkikaupoissa, kahviloissa tai elokuvateattereissa. Kuluttaja voi CoolZone-sovelluksen avulla helposti selata, esikatsella tai ostaa uusinta digitaalista sisältöä puhelimeensa," sanoo johtaja Sakari Kotola Nokia Ventures Organizationista.

CoolZone -sovellus sisältää puhelimeen ladattavan sovelluksen (Symbian-sovellus Series 60 -puhelimille, Java-sovellus Nokia Series 40 -puhelimille ja muiden laitevalmistajien puhelimille) sekä palvelupisteeseen asennettavat Nokia Service Point -laite ja Nokia Service Manager sovellus.

CoolZone on kaupallisesti saatavilla vuoden 2006 ensimmäisellä neljänneksellä ja palvelu tulee toimimaan myös WLAN-lähiverkossa, kun yhteensopivat puhelimet yleistyvät, Nokian tiedotteessa kerrotaan.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja