ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Elisa lopettaa tasahintaisen GPRS-palvelun
(30.10.05)

Mainoksessa Elisa kertoo keksivänsä asiakkailleen aina uutta, todellisuudessa ainakin lisäpalveluissa palvelutason heikennyksiä jatketaan. Viimeisimäpänä palvelutason heikennyksenä Elisa ilmoittaa, että Elisa Choice -lisäpalvelut loppuvat sen tilanneilta. Nyt poistuva Primetime oli viimeinen tasahintainen GPRS-palvelu Suomessa. Liittymän lisäpalvelu oli suosittu varsinkin maaseudulla jossa aina käytössä olevaa muuta nettiyhteyttä ei ole ollut saatavana.

Primetimen uusmyynnin Elisa lopetti jo viime vuonna. Nyt palvelut siis viedään liittymäasiakkailta jotka ovat Elisan pitkäaikaisia asiakkaita.

Ulkomainen kilpailun kaikotessa Suomesta jäljelle jäävät monopoliajoilta verkkonsa rakentaneet operaattorit tuntuvat yhä enemmän keskittyvän pelkän puhepalvelun myyntiin. DNA lopetti oman GPRS-flatraten jo aikoja sitten ja ilmainen kuukausimaksuttomaan liittymään sisältyvä WAP-Data loppuu sekin kun Tele2 on ilmoittanut vetäytyvänsä Suomesta. Suomesta jo lähtenyt Telia Mobile tarjosi sekin ilmaista GPRS-dataa (1Mt) kunnes liittymät sulautettiin DNA:lle.

Katso myös:
DNA muuttaa 041 dna -asiakkaiden palvelutasoa
(04.08.04)
Elisa lopetti GPRS-Primetimen ja Favoriten
(28.07.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja