ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Tele2 liittymät lakkaavat toimimasta 31.11. jälkeen
(24.10.05)

Ruotsalainen Tele2 ilmoitti elokuussa vetäytyvänsä Suomen markkinoilta. Tänään Tele2 GSM-asiakkaille tuli tekstiviesti, että GSM-liittymät irtisanotaan ja sen suomalaiset GSM-liittymät lakkaavat toimimasta 30.11.2005 jälkeen. Asiakkaiden tulee nyt etsiä itselleen uusi liittymä toiselta operaattorilta jos mielii pitää puhelinnumeronsa. Lisäksi on ilmoitettava tilinumeronsa Tele2 asiakaspalveluun, jotta jäljelle jäänyt soittopotti voidaan palauttaa. Lisätietoja liittymän siirrosta ja soittopotin palauttamisesta löytyy Tele2 nettisivuilta.

Tele2 suosittelee, että uuteen operaattoriin tulee ottaa yhteyttä viimeistään 15.11. mikäli asiakas haluaa varmistaa, ettei Tele2 GSM-liittymä lakkaa toimimasta ennen kuin asiakas on saanut liittymän uudelta operaattorilta.

Tele2 tarjosi Suomessa markkinoiden edullisinta prepaid-liittymää erinomaisilla online-palveluilla, kuten esimerkiksi ilmaisella puhelukohtaisella saldoseurannalla. Operaattori oli myös ainoa jonka liittymiin kuului ilmainen WAP-datasiirto.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja