ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson W900 - Walkman 3G-verkkoon
(21.10.05)

Sony Ericsson on julkistanut uuden Walkman -sarjan matkapuhelimen GSM(kolmitaajuus) ja WCDMA-verkkoihin. Valkoisena sekä mustana väriversiona saatavaksi tuleva Sony Ericsson W900 on ns. twist-puhelin jossa näyttöosa käännetään näppäimistön suojaksi. Sony Ericsson on kuitenkin toteuttanut tuon kääntämisen hieman muista poikkeavasti, avaamisen riittä napin painallus jolloin kansiosa kääntyy näppäimistön tieltä. Ominaisuuden ansiosta puhelinta voi hyvin käyttää yhdellä kädellä. Puhelimen perustoiminnot kuten vastaaminen, muistion numeroihin soittaminen, tekstiviestien esittäminen, nettiselaimen avaaminen ja musiikkisoittimen ohjaamisen voi tehdä avaamatta puhelinta.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

w900 matkapuhelinW900 -mallissa on pääpaino musiikissa mutta myös kuvaamiseen tarjotaan hyvät mahdollisuudet. Puhelimessa on 2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella (kuvat ja video), 8x digizoomilla ja fotovalolla. 3G-verkkojen nopesta datasiirosta pääsee nauttimaan puhelimen Netfront -nettiselaimella. Myös videomateriaalin ja TV-sisällön lataaminen onnistuu 3G-verkon nopean datasiirron ja puhelimen mediasoittimen ansiosta.

Jatkuu >>


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja