ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Bang & Olufsen ja Samsung yhteistyöhön
(14.09.05)

Audio- ja videolaitteiden valmistaja Bang & Olufsen (B&O) on kertonut yhteistyöstä Samsungin kanssa. Yhtiöt kehittävät tiedotteen mukaan yhdessä täysin uudenlaista matkapuhelinkonseptia joka murtaa perinteiset oletukset ja odotukset ja tarjoaa käyttäjille uudenlaisen matkapuhelinelämyksen.

"Työskentelemme mielellämme Samsungin kanssa, ja haluamme yhdessä luoda matkapuhelimen, jossa painottuu mukava ja käytännöllinen tapa viestiä. Puhelimen muotoilu ja käyttö on yksinkertaista ja mutkatonta, mutta rakenteessa on silti huomioitu tarkasti muodon ja toiminnan suhde", Bang & Olufsenin toimitusjohtaja Torben Ballegaard Sørensen sanoo.

Kuluvan vuoden viimeisen neljänneksen aikana markkinoille tulevan matkapuhelmen muotoilu, äänentoisto ja käyttöliittymä tulee B&O:lta. Laitteessa tullaan mm. soveltamaan Bang & Olufsenin patentoimaa akustiikkaan liittyvää ICEpower-tekniikkaa. Uutuuden matkapuhelinteknologiasta vastaa Samsung.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja