ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Motorola ROKR on iTunes yhteensopiva
(10.09.05)

Motorola on Pohjois-Amerikassa tuonut myyntiin kolmitaajuus kamerapuhelimen Motorola ROKR (lausutaan: "Rocker") jossa iTunes -tuki. Euroopassa Motorola ROKR tulee saatavaksi lähikuukaisien aikana.

itunes puhelinUlkoisesti pitkälti E398-mallin näköisen puhelimen odotetuin ominaisuus on yhteensopivuus iTunes -ohjelmiston (Mac/PC) kanssa. Puhelimeen voi siirtää iTunes soittolistoja tietokoneelta mutta iTunes Music Store -nettikaupasta musiikkia ei kuitenkaan voi ostaa suoraan puhelimeen. Puhelimen mukana toimitetaan kevyet handsfree-stereokuulokkeet ja erillisen adapterin avulla laitteeseen voidaan kytkeä myös perinteiset musiikkikuulokkeet. Puhelimen myyntipakkaukseen kuuluvalle 512Mt muistikortille mahtuu noin 100 musiikkikappaletta eikä lisää mahdu vaikka ostaisi suuremman muistikortin! Motorolan ja Applen välinen sopimus määrittelee, että puhelimeen voidaan tallentaa korkeintaan 100 kappaletta.

Motorola ROKR kamera tuottaa VGA-kokoista kuvaa (640x480) mutta vain 0,3 megapikselin tarkkuudella. 176x220 kuvapisteen kokoiseen näyttöön mahtuu 262000 väriä ja musiikkia voi kuunnella paitsi kuulokkeilla myös puhelimen omalla kaiuttimella. Datasiirtoon tarjolla on GPRS-data.

Katso myös:
Motorolalta kolme mustaa designpuhelinta
(16.02.05)
Motorolalta kolme uutta musiikkipuhelinta
(09.03.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja