ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Qtek älypuhelimiin Windows Mobile 5.0
(05.09.05)

qtek älypuhelimetQtekin ensimmäiset Windows Mobile 5.0 -käyttöjärjestelmällä varustetut Smartphone -älypuhelimet, Qtek 8300 ja Qtek 8310 tulevat myyntiin syksyn aikana. Uutuudet tukevat EDGE:ä (Enhanced Data for GSM Evolution), joka mahdollistaa GPRS:ää suuremman tiedonsiirtonopeuden. Molemmissa malleissa on lisäksi sisäänrakennetut Wi-Fi ja Bluetooth -ominaisuudet, 1.3 Megapikselin kamera, Windows Media Player 10 ja suomenkielinen Windows Mobile 5.0 Smartphone Edition -käyttöjärjestelmä.

Windows Media Player 10 mahdollistaa puhelinten käytön mp3-soittimena. Qtek 8300-mallissa on lisäksi omat medianäppäimet, joiden ansiosta kappaleiden selaus ja soitto onnistuu ilman valikoita. Molemmat mallit on varustettu MiniSD-korttipaikalla jolloin käytössä on muistivalmius neljään gigatavuun asti. Laitteissa on lisäksi tutut Smartphone-ominaisuudet, kuten POP3/IMAP-sähköposti, yhteystietojen hallinta, kalenteri ja mahdollisuus tietojen siirtoon PC-tietokoneen kanssa(USB, IrDA, Bluetooth). Myyntipakkaukseen kuuulva ActiveSync-ohjelmisto mahdollistaa lisäksi synkronoinnin myös GPRS:n tai EDGE:n yli Exchange-palvelimen kanssa.

Katso myös:
Windows Mobile 5.0 julkaistu
(12.05.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja