ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Wayfinderista kiinteähintainen Lifetime versio
(10.05.05)

Suositusta GPRS-datasiirtona päivittyvästä, suomenkielisestä navigointijärjestelmästä Wayfinderista on tullut saatavaksi Lifetime -versio.
Wayfinder Navigator Lifetime on navigointipalvelu jossa ei makseta kuukausimaksua, Lifetime maksaa tällä hetkellä 149 euroa jolloin käyttö on rajattu siihen puhelimeen johon ohjelman on asentanut. Käyttökuluihin on kuitenkin tässäkin versiossa laskettava operaattorin perimä GPRS-datasiirron hinta. Wayfinderissa kartat, kiinnostavien kohteiden (Points Of Interest) sijainti ja liikennetiedotukset päivitetään GPRS-datasiirtona Wayfinderin palvelukeskuksesta. Datasiirtoa kertyy käytöstä riippuen keskimäärin noin 1Mt / 200 käyttötuntia. Usein käytettyjä karttoja voi nyt myös tallentaa puhelimen muistikortille jolloin GPRS-siirtoa ei sen osalta tule. Lifetime-versiossa karttoja päivitetään neljä kertaa vuodessa. Liikennetiedotukset eivät sisälly Lifetime-paketin hintaan (eikä niistä muissakaan paketeissa ole hyötyä Suomessa jossa tätä palvelua ei toimiteta).

Wayfinder käyttää TeleAtlaksen vektoroitua karttamateriaalia joka nyt kattaa Suomen pääteiden osalta kokonaan. Wayfinderin palveluun kuuluu myös oma mywayfinder.com jota voidaan käyttää paitsi puhelimella myös tietokoneelta. Palvelussa voi suunnitella reittejä, tallettaa paikkatietoja suosikkeihin. Palvelussa noi myös lähettää karttoja ja reittiohjeita ystäville sähköpostina. Karttoja voi myös ladata mywayfinder.comista tietokoneelleen josta niitä voi siirtää edelleen puhelimeen.

Wayfinder toimii seuraavissa matkapuhelimissa:
Nokia 9500 Communicator, Nokia 7610, Nokia 6670, Nokia 6620, Nokia 6600, Nokia N-Gage QD, Nokia N-Gage, Nokia 3660, Nokia 3650, Nokia 7650, Motorola A1000, Motorola A925, Motorola A920, Sendo X, Siemens SX1, Sony Ericsson P900i, Sony Ericsson P900, Sony Ericsson P800

Katso myös:
Wayfinder kertoo myös valvontakameroiden sijainnit
(16.11.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja