ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla!



 

Nokia julkisti uuden Nokia Nseries tuotesarjan
(27.04.05)

Nokia on julkistanyt uuden multimedialaitteiden Nokia Nseries -tuotesarjan. Digitaalisen median ja liikkuvuuden vapauden yhdistävä tuotesarja tarjoaa kuluttajille uusinta teknologiaa, kuten megapikselikameroita, Carl Zeissin optiikkaa, gigatavuissa mitattavaa muistia, VHS-tason videokuvaa, 3G-valmiuden ja WLANin, Nokian tiedotteessa kerrotaan. Ensimmäisiä Nokia Nseries -sarjan tuotteita odotetaan markkinoille vuoden 2005 toisella neljänneksellä, ja sarja täydentyy vuoden aikana. Nokia Nseries -tuotesarja perustuu Series 60 -ohjelmistoalustaan.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Nokia N90 -multimediapuhelin
Carl Zeiss optiikalla varustettu kahden megapikselin 3G-kamerapuhelin jolla on mahdollista tallentaa myös VHS-tason videokuvaa. Kamera käyttää digikameroista tuttua säätyvää autofokus -tarkennusta eikä kamerapuhelimissa tyypillistä tiettyyn etäisyyteen lukittua tarkennusta. Kameratoiminto taitaa myös makrokuvuksen (lähikuvaus) ja laite se on varustettu salamavalolla. Kuvaa (myös videokuvaa) pystyy käsittelemään jo puhelimen omilla ohjelmilla. Kamerassa on 20-ketainen digizoom. Laitteen näyttökansi on käntyvä jolloin Nokia N90 -multimediapuhelimen isomman näytön saa käännettyä näkyviin kuvaamisen ajaksi. Näytön tarkkuus on 352x416 kuvapistettä (262144 väriä). Pienempi apunäyttö on 128x128 kuvapisteen kokoinen ja toistaa jopa 65536 väriä. Videokuvauksessa on käytettävissä 8-kertainen zoom. kuva tallentuu MP3-tiedostomuotoon. Valokuvien tulostamiseen Nokia N90 tukee PictBridge -tekniikkaa USB-kaapelin avulla tai langattomasti Bluetooth:lla. Myös puhelimnen käyttämän RS-MMC muistikortin voi irrottaa ja siirtää käytettävään tulostimeen. Videotallenteiden muokkaamiseen laitteen myyntipakkauksen mukana toimitetaan tietokoneelle asennettava Adobe Mobile Video Editor -sovellus.

Muistia Nokia N90 multimediapuhelimessa on 31 megatavua ja 64 megatavua muistikortilla (sis. myyntipakkaukseen). Radio-osa on GSM 900 / 1800 / 1900 / WCDMA(3G). Pakettikytkentäiseen datasiirtoon laite tukee EDGE:ä.

Nokia N90 -multimediapuhelinta odotetaan markkinoille vuoden 2005 toisella neljänneksellä.

Nokia N90 multimediapuhelimen lisäksi Nokia esitteli mallit N91 sekä N70. Lue näistä lisää klikkaamalla seuraavalle sivulle: Jatkuu >>


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja