ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 5140i aktiiviselle liikkujalle
(26.04.05)

nokia 5140iNokia on esitellyt vuoden 2005 toisen neljänneksen aikana myyntiin tulevan Nokia 5140i -kamerapuhelimen. Matkapuhelimen toiminnot on erityisesti suunniteltu tukemaan aktiivista
elämäntapaa. Nokia 5140i on pölyltä ja roiskeilta suojattu ja sen Fitness Coach -sovellusta käyttäjä voi hyödyntää henkilökohtaisena valmentajanaan, joka tehostaa harjoittelua ja kannustaa kuntotavoitteiden saavuttamisessa. Sovelluksen avulla kuntoilija voi seurata kuntonsa kehittymistä ja lähettää tuloksensa tekstiviestinä valmentajalleen tai harjoittelukavereilleen. Lisäiloa liikuntaan tuovat puhelimen FM-radio ja MP3-soittoäänet. Retkeilijän tai ulkoilijan yhteydenpito ystäviin ja joukkuetovereihin sujuu mm. puhelimen push to talk -pikayhteydellä, jonka avulla käyttäjä saa nopeasti puhelinyhteyden joko yhteen henkilöön tai ryhmään puhelimen sivussa olevan näppäimen kautta. Yhteydenpitoon puhelimessa on myös Nokia Xpress -ääniviestit, VGA-kamera sekä MMS-multimediaviestit. Retkeilijää ilahduttanee kopmassi, lämpömittari sekä, että puhelimessa on "taskulamppu" sekä valmiusvalo joka helpottaa puhelimen löytämistä pimeässä. Puhelimeen tulee myös saatavaksi GPS-paikantimen sisältävä Xpress-on GPS-vaihtokuori.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Nokia 5140i on kolmitaajuuspuhelin jonka mitat ovat 106,5 x 46,8 x 23,8mm ja painaa 100,9 grammaa. Saatavaksi puhelimesta tulee paitsi kuvan musta versio myös oranssi ja vihreä. Puhelimen 128x128 kuvapisteen kokoisessa näytössä on värejä 65536. Tiedonsiirtoon tietokoneelle on tyydyttävä CA-42 datakaapeliin tai infrapunaan, bluetoothia tässäkään Nokia -fitnessmallissa ei ole. GPRS-datasiirtoon luokan 10 ja puhelin tukee lisäksi EDGE-datasiirtoa jossa luokka on 6 mahdollistaen jopa 177,6 kbps tiedonsiirtoa (lataus).

Kuten Nokia 5140 myös tämä 5140i toimii langattomasti Polar Electro urheiluinstrumenttien kanssa. Harjoituksen jälkeen tiedot voidaan siirtää esimerkiksi Polar sykemittarikellosta Nokia 5140i -puhelimeen ja esittää ne graafisessa muodossa puhelimen näytöltä. Nokia 5140i -puhelin soveltuu käytettäväksi Polar S625X -juoksutietokoneen ja S725-pyöräilysykemittarin kanssa. Puhelimen urheilu-ominaisuuksia täydentävät myös Polar AXN500 ja AXN700 Outdoor-tietokoneet sekä uusi Fitness F55 -sykemittari.

Polar Electo Oy:n kotisivu:
http://www.polar.fi/

Katso myös:
Nokia 5140 fitnesspuhelin kameralla
(13.11.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja