ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Samsung SGH-E720 megapikselikameralla
(25.04.05)

Samsungin ilmoituksen mukaan hyvin myynyt SGH-E700 saa nyt huhtikuun aikana seuraajan kun Samsung tuo huhtikuun aikana kaupan hyllyille SGH-E720:n. Grafiitinharmaan ja hopeanvärisessä uutuudessa on megapikselikamera, MP3-soitin, megapikselikamera, Bluetooth ja kaksi värinäyttöä. Sisemmässä päänäytössä on värejä 262000. Ulkoisessa 65000 värin ELED-näytössä esitetään kellonaikaa, päivämäärää ja soittajan nimen. Myös soittajan kuvan näyttäminen on mahdollista. Ulkoisen näytön alapuolella on MP3-soittimen hallintaan tarvittavat näppäimet, myös äänenvoimakkuuden säätäminen onnistuu puhelinta avaamatta.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Muistia tässä 90 grammaa painavassa simpukkapuhelimessa on 88 megatavua ja tiedonsiirtoon tietokoneelle on tarjolla piatsi Bluetooth myös USB-liitäntä. Tietokoneliitännän avulla voi siirtää kuvia tai musiikkia sekä vaihtaa tietoja Outlook-sähköpostiohjelman tai Samsungin omien ohjelmistojen kanssa.

Kolmitaajuus puhelimen muita ominaisuuksia ovat mm. MMS, GPRS, Java, WAP 2.0 sekä 64-kanavaiset polyfoniset soittoäänet. Puheaikaa Samsung kertoo uutuden tarjoavan jopa 5,5 tuntia tai 200 tunnin valmiusaikaa. Hinnaksi kerrotaan noin 420€.

Katso myös:
Samsung SGH-E700 - Kamerapuhelin OLED-näytöllä
(27.08.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja