ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Vodafonelta Sharp GX25 Ferrari Edition
(25.04.05)

Vodafone tuo yhdessä Ferrarin kanssa asiakkailleen maranellonpunaisen version Sharp GX25 matkapuhelimesta. Värityksensä ja kuoren Ferrari-logon lisäksi Ferrari -nälkään puhelin tarjoaa Ferrari Manager -pelin sekä joukon Shumi -taustakuvia ja Formula-aiheisia soittoääniä. Mukana on myös video-otteita F1-kisatunnelmista. Puhelimen omistajille tarjotaan myös ajantasaista Ferrari-kisatietoa harjoitusajoista ja kilpailuista.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Sharp GX25 Ferrari Edition on 90 grammainen kolmitaajuus GSM simpukkapuhelin VGA-kameralla. Muista ominaisuuksia ovat mm. salamavalo, Bluetooth, MMS, sähköposti, sanelin, Java 2.0 ja WAP 1.2.1.

Sharp GX25 puhelimen mitat kokoontaitettuna on 92 x 46 x 23,5mm. Vodafone (operaattori) ei myy puhelinta ilman vähintään 3kk:n liittymäsopimusta jolloin hinnaksi arvioidaan esim. Ruotsissa noin 2200 kruunua (n.244). Vodafonella ei ole liiketoimintaa Suomessa.

Katso myös:
Siemensiltä McLaren erikoisversio SX1 puhelimesta
(01.06.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja