ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Samsungilta edullisempi SGH-X480
(19.04.05)

Samsung on huhtikuun aikana tuomassa markkinoille uuden edullisempaan hintaryhmään tulevan kolmitaajuus simpukkapuhelimen SGH-X480:n. Puhelimen tekstiviestien elävöittämiseen Samsung on lisännyt laitteeseen hymiökirjaston. Soittoääniin hurahtaneille uutuus tarjoaa mahdollisuuden itse säveltää mieleisensä soittoäänet.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Ensin laaditaan nuotit ja sen jälkeen valitaan soitin sekä rytmitausta. Nuoteissa ja tauoissa on valinnanvaraa, ja soitinvaihtoehtoja on kolmisenkymmentä banjosta kokonaiseen orkesteriin. Myös taustabiittien valikoima on laaja latinorytmeistä jazziin ja lyömäsoitinpoppiin, Samsungin tiedotteessa kerrotaan.

Samsung SGH-X480:n muista ominaisuuksia ovat MMS-viestit, GPRS-datasiirto, Java-tuki, WAP 2.0 -selain sekä 64 kanavaiset soittoäänet. Erinomainen lisä puhelimeen jossa ei ulkonäyttöä ole on muinaisista Ericssoneista tuttu verkkoindikaattori-vilkku. Puhelimen puheajaksi kerrotaan 6 tuntia ja valmiusajaksi 220 tuntia.

Katso myös:
Samsungin uutuudet myös kaukosäätimiä
(29.03.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja