ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Saunalahden liittymiin chat ja olotilapalvelu
(18.03.05)

Saunalahti on tuonut asiakkaidensa käyttöön standardinmukaiset olotila- (presence) ja chat- (instant messaging) palvelut. Uuden SaunaChatin avulla voi lähettää pikaviestejä muille palvelun piirissä oleville käyttäjille. Olotila-ominaisuuden avulla voi ilmoittaa tavoitettavuustietoja työkavereille, perheenjäsenille tai ystäville.

Olotila- ja pikaviestipalveluita voi käyttää kaikilla OMA-standardin mukaisella Wireless Village olotila- ja pikaviestiohjelmistolla varustetuilla puhelimilla, joita löytyy esimerkiksi Nokialta (esim. 3220, 5140, 6020, 6630), Motorolalta (esim. V180, V547, V3), SonyEricssonilta (esim. T630i, K500i, K700i) ja Siemensiltä (esim. CX65, CX70, M65). Lisäksi palvelut ovat käytettävissä kaikilla WAP-selaimella varustetuilla puhelimilla ja Internet-yhteydellä varustetulla tietokoneilla.

Palvelun käytöstä veloitetaan datayhteysmaksu ja sen voi ottaa käyttöön Saunalahden liittymän hallintasivustolta. Muiden operaattoreiden asiakkailta palvelusta Saunalahti perii kuukausimaksun.

Katso myös:
ICQ nyt myös Symbian OS matkapuhelimiin
(31.03.04)
Nokia lisensoi OZ pikaviestinjärjestelmän
(19.02.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja