ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemensin ulkoilmasarjaan M75
(10.03.05)

Siemens on julkistanut M75 matkapuhelimen kovaa käyttöä kestävien Siemens -puhelinten M-sarjaan. Siemens M75 puhelimelle on myönnetty kansainvälisen standardin mukainen IP54-sertifikaatti pölyn ja roiskeveden kestävyydestä. Puhelinta suojaa kolhuilta kumireunukset ja alumiinikehys. Siemens M75 kolmitaajuuspuhelimen kameran tarkkuus on 1,3 megapikseliä ja puhelimen mukana toimitetaankin 32Mt MMC-muistikortti. Kameraa voidaan myös käyttää videotallennukseen. Näyttö on 132 x 176 kokoinen 262000 värillä. Ryhmäviestintään puhelin tukee Push-to-Talk -radiopuhelintoimintoa (vaatii operaattoritukea!). Datasiirtoon tietokoneen kanssa M75:ssa on Bluetoothin lisäksi infrapunaportti sekä paikka USB-datakaapelille. Puhelimen GPRS on luokan 10.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Siemens M75 on myös yhteensopiva samanaikaisesti esitellyn Mobile Music Set IMS-700:n kanssa. IMS-700 on aktiivikaiuttimilla varustettu matkapuhelimen lisälaite. Siemens M75 mediasoitin toistaa MP3 ja AAC+ musiikkia, radiota puhelimessa ei ole... Stereo-headsetti kylläkin. Peleistä kiinnostuneille tiedoksi, että puhelin tukee 3D Java -pelejä bluetooth-moninpelimahdollisuudella.

Siemens M75 mitat ovat 110,5 x 51,5 x 20,8mm ja paino 110 grammaa. Puhelin tulee saatavaksi paitsi mustana myös vihreänä.

Katso myös:
Siemensin edullisten A-sarjaan Siemens AX75
(25.02.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja