ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemens A70 ja Siemens A75
(09.03.05)

Siemensin edullisimpien puhelinten sarjaan (A) on tulossa myös matkapuhelimet A70 ja A75. Suomeen näitä malleja ei kuitenkaan tuoda vaan A-sarjalaisia edustaa Suomessa yksin sarjan varustelluin malli Siemens AX75.

Siemens A70
Ensimmäistä matkapuhelintaan hakevalle Siemens on esitellut A70:n jonka luvataan olevan paitsi hyvin helppokäyttöinen myös erityisen edullinen peruspuhelin. Soittoäänet soivat polyfonisesti (16 kanavaa) ja tavallisten SMS-tekstiviestien lisäksi sillä voi lähettää EMS-viestejä jotka ovat eräänlaisia tekstiviestejä pienillä kuvakkeilla. EMS-viestistandardia tukevat lähes kaikki muut matkapuhelinvalmistajat paitsi Nokia. Puhelimen näyttö on harmaasävynäyttö. Vaikka Siemens A70 on Siemensin edullisimpia puhelimia sen radio-osa on kuitenkin kolmitaajuus GSM900/1800/1900 ja sooveltuu näin puhelimeksi vaikkapa matkalle Pohjois-Amerikkaan. Puhelimen mitat ovat 101 x 45 x 20mm ja paino 650mAh Li-ion akulla 78 grammaa. Valmiusaika on jopa 250 suntia ja puheaika 300 minuuttia. Muualla Euroopassa A70 tulee saatavaksi kesäkuussa.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Siemens A75
Siemens A75 on pitkälti sama puhelin kuin A70, tässä vaan on 4096 värin näyttö sekä WAP-selain ja GPRS-datasiirto. Siemens A75:ssa on myös kaiutinpuhelinominaisuus jota A70:sta puuttuu. Mitat ja valmiusaika ovat samat kuin A70-mallissa. Huomioitavaa on, ettei A75:aan voi liittää Siemensin QuickPic kameraa (kuten ei myöskään harmaasävynäytölliseen A70 -malliin). Muualla Euroopassa Siemens A75 tulee saatavaksi toukokuussa.

Katso myös:
Siemensin edullisten A-sarjaan Siemens AX75
(25.02.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja