ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Kiss FM aloitti Visual Radio lähetykset
(04.03.05)

SBS Finland Oy:n radiokanava Kiss FM on aloittanut maailman ensimmäiset Visual Radio -lähetykset. Nokian luoma Visual Radio konsepti tarjoaa kuuntelijoille mahdollisuuden antaa palautetta ja osallistua ohjelmiin aiempaa helpommin.

Kiss FM:n Visual Radio näyttää kulloinkin soivasta kappaleesta nimen ja kuvan lisäksi myös yksityiskohtaisempaa tietoa, esimerkiksi artisteista, albumeista ja keikoista. Samalla voi osallistua kyselyihin ja äänestyksiin, ostaa soittoääniä ja taustakuvia tai vaikka varata liput illan konserttiin. Kaikki tapahtuu helposti vain näppäintä painamalla.

Nokian Visual Radio -toiminnan johtaja Tommi Mustonen kertoo, että Nokia 7710, Nokia 3230 ja tällä viikolla lanseerattu Nokia 6230i -puhelimet ovat ensimmäiset matkapuhelimet, joissa on Visual Radio -sovellus ja lupaa, että lisää Visual Radio -sovelluksella varustettuja puhelimia tulee markkinoille tämän vuoden aikana.

Visual Radio on kaikkien Soneran asiakkaiden käytössä (Nokian Visual Radio -sovelluksen sisältävillä matkapuhelimilla) ilman erillistä rekisteröitymistä tai tilausta. Sen saa käynnistettyä puhelimen valikosta valitsemalla Visual Radio -sovelluksen. Palvelusta ei veloiteta kytkentä- eikä kuukausimaksuja. Sen käyttö maksaa Soneran voimassaolevan hinnaston mukaisen tiedonsiirtomaksun verran.

Katso myös:
http://www.visualradio.com/


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja