ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson K750i
(04.03.05)

Sony Ericsson on esitellyt K750i-matkapuhelimen joka hyödyntää yhtiön Quickshare -tekniikkaa kuvaviestien kuten MMS-videon vaivattomaan lähettämiseen. Puhelimen myyntipakkaukseen kuuluu myös tietokoneelle asennettava kuvankäsittelyohjelma. Tervetullut uudistus kamerapuhelinpuolella on myös, K750i matkapuhelimen kameralinssin kunnollinen suojaus. Sony Ericsson K750i matkapuhelimessa on kahden megapikselin kamera jossa automaattitarkennus ja Photo Light -valo. Kamera voi käyttää myös videotallennukseen. Näyttö on 176x220 kuvapisteen kokoinen 262000 värin LCD. Muistia puhelimessa on 38Mt joka on laajennettavissa Memory Stick Duo muistitikulla. Myyntipakkaukseen kuuluu 64Mt Memory Stick Duo. Mediasoitin tukee MP3/MPEG4 tiedostoja. Datasiirtoon puhelin tulee GPRS ja High Speed Data -siirtoa, EDGE siis puuttuu... Tietokoneelle tietoa voi siirtää infrapunaporttia tai bluetooth-siirtona, lisävarusteena myydään myös datakaapelia. Kuvaukseen lisävarusteisiin kuuluvat puhelimeen liitettävä Phone Flash MXE-60 -salamalaite sekä Bluetooth Media Center MMV-200 jolla voit katsella kuviasi ja videoitasi television ruudulta.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Sony Ericsson K750i on kolmitaajuuspuhelin polyfonisilla soittoäänillä (40 kanavaa) ja joka tulee saatavaksi paitsi kuvan mustana myös hopeanvärisenä. Puhelimen mitat 100 x 46 x 20,5mm.

Sony Ericsson K750i tulee saatavaksi vuoden toisen neljänneksen aikana.

Katso myös:
Sony Ericssonilta tulossa Walkman-puhelin
(02.03.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja