ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 6030 keskihintaisten valikoimaan
(02.03.05)

Nokia on esitellyt vuoden kolmannella neljänneksellä markkinoille ehtivän Nokia 6030 matkapuhelimen. Puhelin kuuluu Nokian Classic-sarjaan (6-series) eikä oikeastaan tarjoakaan mitään ennenkuulumatonta. Kyse on lähinnä vanhan kertauksesta uusissa kuorissa. Saatavaksi uusi 6030 tuleekin paitsi kuvan mustana myös väreissä hopea, samppanja ja punainen. Radiotekniikka on kaksitaajuus GSM joten Pohjois-Amerikan matkalle puhelimesta ei ole. Muotoilussa Nokia on selvästi ottanut vaikutteita ruotsalais-japanilaisesta matkapuhelinmuotoilusta ja puhelin onkin kokonaisuutena varsin tyylikäs. 128 x 128 kuvapisteen kokoiseen näyttöön mahtuu 65536 väriä ja musiikkitarjonnasta huolehtii sisäänrakennettu FM-radio. Datasiirtoon puhelimessa on luokan 6 pakettikytkentäinen GPRS. Series 40 alustaa käyttäväksi puhelimeksi 6030:ssa on jo perusvarustukseksikin pidettävät kalenteri, herätyskello ja MMS-kuvaviestit. Yllättäen puhelimen myyntipakkaukseen kuuluu myös Nokia Dual Headset HS-7.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Nokia 6030 mitat ovat 104 x 44 x 18mm ja paino 90 grammaa. Valmiusajaksi ilmoitetaan jopa 12 päivää (6 vuorokautta?) ja puheajaksi jopa kolmea tuntia.

Katso myös:
Nokia uudistaa suosittua 6230 matkapuhelinta
(02.03.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja