ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericssonilta tulossa Walkman-puhelin
(02.03.05)

Sony Ericsson on esitellyt uuden W800i Walkman matkapuhelimen jota voidaan odottaa saapuvaksi markkinoille kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen aikana. Sony Ericsson W800i puhelimessa on 512Mt muistikortti johon voi tallentaa jopa 150 MP3 ja AAC muodossa olevaa musiikkikappaletta, eli noin 10-12 täyttä cd:tä. Musiikin siirtoon CD-levyltä käytetään Sonyn kehittämää vedä-ja-pudota -tekniikalla toimivaa Disk2Phone -ohjelmaa. Puhelin tukee myös PlayNow sekä Sony Connect musiikin latauspalveluita. Uusi Walkman-puhelin Sony Ericsson W800i sisältää myös FM-radion sekä kahden megapikselin kameran (4x digizoomilla). Musiikintoistoon puhelimen voi lisäksi liittää lisävarusteena myytävän kaapelin tai Bluetooth-lisälaitteen avulla esimerkiksi auto/koti-stereoihin. Muuhun tiedonsiirtoon puhelimessa on lisäksi Bluetooth ja infrapunaportti. Soittoäänet soivat polyfonisesti (40 kanavaa).

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Sony Ericson W800i mitat ovat 100 x 46 x 20,5mm. Näytön koko on 176 x 220 kuvapistettä, värejä siinä on 262000. Puhelimen musiikin soittoajaksi ilmoitetaan 15 tuntia, mikäli puhelinosa on sammutettuna musiikkia voi kuunnella 30 tuntia yhdellä latauksella. Puhelimen radio-osa on kolmitaajuus (GSM 900/1800/1900). Kiinan markkinoille tulee rinnakkaismalli W800c.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja