ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemensin edullisten A-sarjaan Siemens AX75
(25.02.05)

Siemens on esitellyt sen edullisten peruspuhelinten sarjaan uuden kolmitaajuus-matkapuhelimen. Uutuudessa on pyritty yhdistämän kaikki päivittäisessä käytössä tarvittavat perustoiminteet. Käyttömukavuutta lisäävät Siemens AX75-puhelimessa myös suuret ja selkeät näppäimet. Siemens ei ole säästellyt näytön koossa tai värimäärässä kun puhelimen 128 x 128 kuvapisteen kokoinen näyttö toistaa jopa 65 536 väriä. Näyttöön mahtuu kerralla 7 riviä tekstiä. Siemens AX75:n kuvaviesteissä voi lähettää tekstin ja kuvien lisäksi myös ääntä ja animaatioita. Puhelimessa on myös mm. syntymäpäivämuistutin, kalenteri ja osoitekirja kuvaviestinnän tarpeista muistuttamaan ja lähettämistä helpottamaan. Osoitekirjan tiedot voi lisäksi siirtää tietokoneelle esimerkiksi Outlookiin ja takaisin lisävarusteena myytävän datakaapelin avulla. Myös kuvien siirto kuvaviestejä varten onnistuu tietokoneelta paitsi datakaapelilla myös infrapunaliitännän avulla.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Puhelimen pakettikytkentäinen GPRS on luokan 8 mukainen (1+4). Soittoäänet soivat polyfinisesti (16 kanavaa) ja puhelimeen voidaan ladata Java-sovelluksia kuten pelejä. Käyttäjälle puhelimessa on tallennustilaa noin 1,5Mt.

Siemens AX75 tulee Suomessa myyntiin kesällä 2005 siniharmaana ja/tai beige-harmaana. Siemensin edullisten puhelinten A-luokkaan kuuluvana puhelimessa ei ole kameraa, puhelimeen on kuitenkin liitettävissä erikseen myytävä salamavalolla varustettu VGA-kamera Siemens QuickPic Camera IQP-500.

Siemens AX75 mitat ovat 106 x 47 x 18 mm ja paino 76 grammaa. Puheaika 600mAh Li-ion vakioakulla 220 tuntia ja puheaika jopa 300 minuuttia.

Katso myös:
Siemensiltä VoIP-matkapuhelin Gigaset S35 WLAN
(03.02.05)
Siemens A65
(23.07.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja