ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemensiltä nelitaajuus GPRS-radiomoduleita
(23.02.05)

Siemens on julkistanut koneiden väliseen viestintään GPRS-radiomoduulit TC63 ja TC65. TC65 on maailman ensimmäinen Java-pohjainen, nelitaajuusmoduuli, jota voidaan käyttää kaikissa GSM-verkoissa. Java Open Software-Platform mahdollistaa asiakassovellusten hallinnan moduuliin integroiduilla komponenteilla (esim. prosessori tai muisti). TC65 on saatavana myös plug-and-play -päätteenä, jonka käyttöliittymä on standardoitu. Se mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen integraation asiakkaan sovelluksiin, esimerkiksi hälytysjärjestelmään. Toinen moduuli, TC63, on ensisijaisesti tarkoitettu yksinkertaisiin M2M-sovelluksiin, kuten myyntiautomaatteihin.

Modulit ovat GPRS Class 12 -kykyisiä (tällä hetkellä korkein GPRS-luokka), ja tarjoavat integroidun TCP/IP-protokollapinon GPRS-yhteyden kautta käytettäviin IP-pohjaisiin palveluihin. Kaikki samat ominaisuudet Java Open Software Platform -sovellusalustaa lukuunottamatta ovat myös edullisemmassa TC 63:ssa. Moduuleissa on useita käyttöliittymiä, joilla ne voidaan suoraan liittää M2M-sovelluksiin. I2C bus, SPI bus, USB, serial ja A/D ja D/A konvertterit ovat joitakin esimerkkejä vaihtoehdoista.

Nyt julkistetut modulit ovat lyijyttyömiä ja noudattavat EU-määräyksiä haitallisista aineista sähkö- ja elektroniikkalaitteissa ja täyttävät siten kaikki oleelliset ehdot vuotta aikaisemmin kuin määräykset tulevat pakolliseksi, Siemensin tiedotteessa kerrotaan.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja