ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Saunalahti mukaan lankapuhelukilpailuun
(21.02.05)

Saunalahti laajentaa palveluntarjontaansa kiinteän verkon lankapuheluihin. Saunalahden Soittosopimuksella asiakkaan nykyisestä lankapuhelinliittymästä soittamat paikallis-, kauko- ja ulkomaanpuhelut sekä puhelut matkapuhelimiin ohjautuvat Saunalahden verkon kautta. Uusi palvelu perustuu 1.3.2005 voimaan astuvaan viestintämarkkinalain uudistukseen, joka mahdollistaa kilpailun myös lankapuhelumarkkinoilla.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Merkittävimmät säästöt asiakkaille muodostuvat lankapuhelimesta matkapuhelimeen soitettavien puheluiden hintojen alenemisesta. Tällä hetkellä soittaminen lankaliittymästä maksaa arkipäivisin matkapuhelinoperaattorista riippuen 12-26 senttiä minuutilta + paikallisverkkomaksu(pvm). Saunalahden uuden palvelun kautta soitettuna puheluiden hinta on 15 senttiä minuutilta + pvm kaikkien matkapuhelinoperaattoreiden liittymiin.

Saunalahden minuuttihinta on näin viisi senttiä edullisempi kuin Song Puhelusopimuksen sekä kaksi senttiä edullisempi kuin Elisa Matkasoitto. Lankapuhelimen liittämien tällaisten hintasopimusten piiriin ei aiheuta lankaliittymän tai numeron muutoksia. Puhelinlaskukin tulee kuten aikaisemmin paikalliselta puhelinyhtiöltä.

Katso myös:
Omalla aktiisuudella voi vaikuttaa myös lankaverkon hintoihin
(19.01.05)
Työvoimatoimistoon soittaminen kallistuu jopa 268%
(27.10.04)
Lakiehdotus alentaisi puheluhintoja lankaverkosta matkapuhelimeen
(21.09.04)
Kuluttajavirasto puuttuu 020- ja 010-numeroihin
(28.01.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja