ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Motorolalta kolme mustaa designpuhelinta
(16.02.05)

Motorola esitteli kolme mustaa designpuhelinta, mm. alumiinisen mustan RAZR V3 -kamerapuhelimen. RAZR V3 on ohut (13,9mm) simpukkamallinen nelitaajuuspuhelin joka metallikuoresta huolimatta painaa vain 95 grammaa. Lisätietoa lopussa olevista linkeistä aiempiin RAZR-uutisiin.

 

Perinteisemmän kapulapuhelimen muodon Motorola SLVR V8 on ikäänkuin RAZR ilman saranaa. Kamerapuhelin SLVR V8 painaa vain 85 grammaa, sen TFT-näyttöön mahtuu yli 262 000 väriä ja datasiirtoon puhelin tukee EDGE-siirtoa. Muistilaajennukseen on varattu Trans Flash muistikortille paikka. Saatavaksi SLVR V8 tulee vuoden 2005 kolmannen neljänneksen aikana.

Pyöreämpiä muotoja ja pianokiiltoa tarjoaa puolestaan simpukkamallinen Motorola PEBL V6. PEBL V6 on kolmitaajuuspuhelin VGA-kameralla, 5Mt muistilla ja tietenkin myös Bluetoothilla kuten RAZR V3 ja SLVR V8. Motorola PEBL V6 paintaa 110 grammaa. PEBL V6 tulee markkinoille kesän jälkeen.

Katso myös:
Motorolalta mahdollisesti myös musta RAZR V3
(29.01.05)
Motorolalta täysalumiininen RAZR V3 matkapuhelin
(29.07.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja