ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 6101 - simpukkapuhelin Xpress ääniviesteillä
(15.02.05)

Nokia on julkistanut Cannesin kansainvälisessä 3GSM World -tapahtumassa Nokia 6101 simpukkapuhelimen. Uutta nyt julkistetussa VGA-kamerapuhelimessa on tuki Nokia Xpress ääniviesteille sekä operaattoreille annetut räätälöintimahdollisuudet. Operaattori voi esimerkiksi muokata myymänsä Nokia 6101 puhelimen käyttövalikon, taustakuvat ja tervehdystunnukset brändinsä mukaisiksi.

Xpress ääniviestiksi käyttäjä voi äänittää esimerkiksi onnitteluviestin tai lomaterveiset ja lähettää sen GPRS-verkon kautta toisen henkilön puhelimeen muutaman näppäimen painalluksella Nokia Xpress -ääniviestinä. Vastaanottaja voi puolestaan tallentaa viestin puhelimeensa ja kuunnella sen sopivana ajankohtana. Nokia 6101 tulee myös push to talk -pikayhteyttä, jonka avulla voi puhua yhden näppäimen painalluksella yhdelle tai useammalle henkilölle samanaikaisesti samaan tapaan kuten radiopuhelimella. Ominaisuus vaatii, että operaattori tukee verkossaan push to talk -pikayhteyksiä.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Nokia 6101 -puhelimen toimitusten on määrä alkaa vuoden toisella neljänneksellä, jolloin sen arvioitu hinta on noin 300 euroa.

Katso myös:
Tuleviin nokialaisiin Xpress -ääniviestit
(10.02.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja