ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Tuleviin nokialaisiin Xpress -ääniviestit
(10.02.05)

Nokia on esitellyt multimediaviesteihin (MMS) pohjautuvan palvelun, joka mahdollistaa ääniviestien lähettämisen matkapuhelinverkon välityksellä. Nokia Xpress -ääniviestipalvelu tarjoaa kuluttajille uuden tavan luoda ja lähettää viestejä. Uudistuneen käyttövalikon avulla ääniviesti voidaan nauhoittaa matkapuhelimeen ja lähettää eteenpäin vain muutaman näppäimen painalluksella. Ääniviestejä voidaan lähettää kaikkiin multimediaviestipalveluja tukeviin GSM-matkapuhelimiin. Vastaanottaja voi tallentaa viestin puhelimeensa ja vastata siihen itselleen sopivana hetkenä.

"Kuluttajille Nokia Xpress -ääniviesti on yksilöllinen, helppo ja edullinen tapa kommunikoida. Ääniviesti tuo henkilökohtaisen säväyksen yntymäpäiväonnitteluihin tai tervehdyksiin, ja soveltuu erinomaisesti elämän tärkeiden hetkien - kuten vaikkapa lapsenlapsen ensimmäisten sanojen - jakamiseen perheen ja ystävien kesken", sanoo johtaja Juha Pinomaa Nokian Mobile Phones -toimialaryhmästä.

Ääniviesteille suunniteltu käyttöliittymä on mukana useissa tänä vuonna esiteltävissä Nokia-puhelimissa.

Katso myös:
Nokia 6101 - simpukkapuhelin Xpress ääniviesteillä
(15.02.05)
Nokia varustamaan akut turvamerkinnöillä
(15.12.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja