ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Aurian lankaverkon puhepaketissa yli 40000 minuuttia
(01.02.05)

Varsinais-Suomessa toimiva TeliaSonera Finlandin Oyj:n tytäryhtiö Auria on tuonut myyntiin lankaliittymän lisäpalvelun jonka viiden euron kuukausihinnalla saa yli 40 000 minuuttia puheaikaa toiseen Aurian liittymään 02-suuntanumeroalueella.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Kiinteähintaisesta lankaliittymän lisäpalvelusta ei kuitenkaan ole kyse sillä kuten lankaverkko-operaattorilta odottaa saattaa uudessa Puhepaketissa on runsaasti ´pienellä painettua tekstiä´. Vähemmälle huomiolle toivotaan jäävän mm. sellaiset seikat kuin, että soitettaessa muun operaattorin 02-liittymään paikallispuhelumaksun minuuttihinta on normaalia 16,3% kalliimpaa, myös paikallisverkkomaksun minuuttiveloitus on normaalia 24,5% kalliimpaa. Normaalilla tarkoitetaan tässä liittymää johon ei ole tilattu tätä lisämaksullista Auria Puhepakettia. Myös puhelun aloitusmaksu nousee Puhepaketin myötä 20,6%. Puhelukustannusten seuraamista hankaloittaa erityisesti, että puhelimen käyttäjän on lähes mahdoton tietää onko hänen soittamansa 02 alkuinen numero Aurian vai jonkun muun 02-verkkoliikennealueen operaattorin. Lisäksi Auria on totuttuun tapaan rajanut modeemikäytön myös Puhelupaketin edullisempien hintojen ulkopuolelle - näin vaikka soittosarja olisikin Aurian verkossa tai jopa Aurian oma palvelu!

Katso myös:
Omalla aktiisuudella voi vaikuttaa myös lankaverkon hintoihin
(19.01.05)
Saunalahdelta todellinen vaihtoehto lankaliittymälle
(16.11.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja