ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Saunalahdelta 3G-videopuhelut
(21.01.05)

Saunalahti tuo ensimmäisenä Suomessa markkinoille 3G-videopuhelut sekä kuluttaja- että yritysasiakkailleen. Palvelua voivat käyttää ne Saunalahden asiakkaat, joiden GSM-liittymä toimii Elisan verkossa ja joilla on käytössään videopuheluita tukeva 3G-puhelin. Videopuhelun hinta on 0,19 euroa/minuutti.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

Saunalahden asiakkaalla on mahdollisuus itse valita käytettävä verkko lähes kaikissa Saunalahden GSM-liittymissä, verkon voi valita paitsi liittymän tilausvaiheessa myös myöhemmin Saunalahden nettipalvelussa tai asiakaspalvelussa. Verkon vaihtaminen onnistuu Sonera Mobile Networksin ja Elisan radioverkon välillä.

"Videopuhelu on hyvä esimerkki siitä itsenäisestä palvelukehityksestä, jonka Saunalahden muutos virtuaaliverkko-operaattoriksi mahdollistaa. Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että olemme mukana vastaamassa uusien palveluiden kysyntään. Videopuhelun soittaminen on yhtä yksinkertaista kuin tavallisenkin puhelun, mutta se tuo uusia mahdollisuuksia tiedon välittämiseen. Videopuhelua voidaan hyödyntää esimerkiksi etätyössä", kertoo Saunalahden Internet- ja teleoperaattoriyksikön liiketoimintajohtaja Panu Lehti.

Katso myös:
Saunalahti rajasi yritykset pois liittymämyynnissä
(03.12.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja