ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Garminilta jälleen uusi Pocket PC navigaattori
(11.01.05)

GPS-laitteita valmistava Garmin on esitellyt uuden helmikuussa saatavaksi tulevan iQue M5 navigaattorin. Laite on jo Garminin kolmas Pocket PC kämmenmikroalustalle kehitetty navigaattori. Aiempiin verrattuna uutuudessa on RAM-muistia tuplattu 64 megatavuun ja käyttöjärjestelmänä nyt Windows Mobile 2003 Second Edition joka tuo mukanaan mm. mahdollisuuden näkymän kääntämisen vaakatasoon. Muistia voi lisäksi laajentaa SD laajennusmodulein. Garmin iQue M5:ssa on nyt myös Bluetooth-tuki joka mahdollistaa langattomat yhteydet niin matkapuhelimiin, kämmenmikroihin, lähiverkkoihin kuin tulostimiinkin. Tiedonsiirto onnistuu myös infrapunalla tai USB-datakaapelin avulla. Navigointiin esimerkiksi osoitekirjan tai kalenterimerkinnän osoitteeseen uusi iQue ohjaa haluttaessa myös äänellä.

[jatkuu mainoksen jälkeen]

GPS-vastaanotin on WAAS yhteensopiva ja 12 kanavainen. Garmin iQue M5 painaa 166 grammaa. Muut mitat 72 x 128 x 19 mm. Näyttö on 65536 värin 320 x 240 kuvapisteen kokoinen (QVGA) TFT. Vaihdettavissa oleva 1250mAh Li-ion akku tarjoaa laitteelle 5-7 tunnin jatkuvaa kämmenmikro/GPS-käyttöä. Garmin iQue M5 prosessori on Intelin 416MHz Xscale, GPS-puolesta vastaa 48MHz ARM7.

Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition tuo mukanaan joukon tuttuja ohjelmia kuten Microsoft Pocket Outlook®, Internet Explorer, Word and Excel; Windows Media® Player, MSN® Messenger Service, Calculator, ActiveSync; Sprite Backup sekä BTExplorer.

Garmin iQue5 kotisivu:
http://www.garmin.com/products/iQueM5/

Katso myös:
Benefon Commander NT
(08.12.04)
Wayfinder kertoo myös valvontakameroiden sijainnit
(16.11.04)
Nokialta langaton GPS-vastaanotin LD-1W
(08.10.04)
Navman PiN Pocket PC - GPS kämmenmikro
(03.05.04)
Garminilta PalmOS paikannuslaite
(10.01.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja