ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Mobile Application Awards 2004 voittajat julkistettu
(03.12.04)

Ericsson julkisti Sveitsissä pidetyssä Mobile Application Awards 2004 tilaisuudessa vuoden parhaat mobiilisovellukset. Ehdokkaita oli yli kaksisataa 34 eri maasta.

"Best Mobile Enterprise" tunnustuksen sai Gavitec AG Saksasta. Sen Lavasphere on viivakoodisovellus jota voidaan käyttää esimerkiksi lippu-, kuponki- ja tuotetietoratkaisuissa.

"Best Information Application" on Ruotsalaisen Wayfinder Systems AB:n Wayfinder EuroNavigator joka tekee matkapuhelimesta tehokkaan GPS-navigaattorin. Wayfinder hyödyntää tehokkaasti myös matkapuhelimen datasiirto-ominaisuuksia.

"Best Mobile Gaming" kategorian voitto meni Hong Kongilaiselle Artificial Life Inc.:lle ja sen 3G-verkon interaktiiviselle 3D tosielämäsimulaatiolle V-girl.

"Best Mobile Entertainment" tunnustuksen sai Ruotsalaisen Softhouse Nordic AB:n kehittämä Twin Factor joka kertoo palveluun lähtetyn omakuvan (MMS-viestinä) perusteella ketä tunnettua henkilöä tämä muistuttaa.

Voittajat valittiin tapahtumassa jossa loppufinaliin päässet kaksitoista yritystä saivat esitellä tuotteitaan operaattoreista, pääomasijoittajista ja muista mobiilialan vaikuttajista koostuneelle raadille.

Katso myös:
Wayfinder kertoo myös valvontakameroiden sijainnit
(16.11.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja