ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sonera Tunnari korvaa läpimenoäänen musiikilla
(02.12.04)

Sonera tuo matkapuhelinasiakkailleen lisäpalvelun, jossa palvelun tilaajaa tavoitteleva ystävä
kuuleekin perinteisen soiton läpimenoäänen ("tuut") sijasta musiikkia. Tunnari-palvelun valikoimissa on lähes 50 musiikkikappaletta laidasta laitaan ja valikoima laajenee jatkuvasti, Soneralta kerrotaan. Palvelu sisältää 20 soittajaryhmää joista jokaisessa voi olla enintään 30 lanka- tai matkapuhelinasiakasta. Tunnari-ääni soi vain soittoryhmiin määriteltyjen numeroiden hälyttäessä, muissa puheluissa soiton läpimenoääni säilyy ennallaan. Musiikki kuuluu soittajille samanlaisena riippumatta siitä, millainen puhelin soittajalla on. Lisäksi musiikin taustalla kuuluu edelleen normaali soiton läpimenoääni, jotta soittaja tietää puhelun menneen läpi ja odottavan vastaamista. Puhelun aikaveloitus alkaa vasta kun puheluun vastataan. Puhelimen ollessa varattu soittaja kuulee normaalin varattu/jonotusäänen.

"Sonera Tunnarin tapaiset palvelut ovat olleet maailmalla hyvin suosittuja ja uskomme, että ne otetaan Suomessakin hyvin vastaan. Tulemme avaamaan palvelun sisällön- ja palveluntuottajille nykyisten soittoäänien tapaan. Näin saamme asiakkaidemme saataville mahdollisimman monipuolisen ja ajankohtaisen kappalevalikoiman", kertoo johtaja Pasi Mehtonen TeliaSonera Finlandista.

Sonera Tunnari on kuukausimaksullinen lisäpalvelu Sonera liittymään (paitsi Sonera Easy). Lisäksi palvelun valikoimista ostettavat soittoäänet on hinnoiteltu erikseen.

Katso myös:
Soneralta Sonyn musiikkipalvelu matkaviestimiin
(16.06.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja