ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Finnetille räätälöity Nokia 9500 kaupoissa
(09.11.04)

Finnet kertoo Nokian uuden kolmitaajuus-kommunikaattorin olevan saatavilla sen myymälöissä. Finnetin ja dna+ ketjun myymälöissä myytävä Nokia 9500 on erityisesti Finnetille räätälöity jolloin laitteeseen on valmiiksi tallennettu Finnetin palveluasetukset. Lisäksi Communicatorissa on Finnetin palvelut kuten web-sivustot, hyöty- ja viihdepalveluvalikoima sekä dna WLAN -palvelualuehaku helposti käytettävissä. Communicatorin osoitekirjaan on myös lisätty Finnetin asiakaspalvelun ja yritystuen yhteystiedot. Asiakkaat saavat myös dna WLAN 24h-kertakäyttöliittymän kaupan päälle ostaessaan uuden Finnet-räätälöidyn kommunikaattorin. Kommunikaattorilla voi myös käyttää Finnetin yritysasiakkaille kiinteähintaista GPRS-palvelua.

"Päätelaitteen räätälöiminen suoraan asiakkaan tarpeisiin on aivan uutta Suomessa. Etsimme jatkuvasti keinoja tarjota asiakkaillemme mahdollisimman helppokäyttöisiä ja tehokkaita ratkaisuja. Valmiiksi Finnetille räätälöidyn Communicatorin avulla palveluiden käyttö ja etätyöskentely on tehty vaivattomaksi", Finnet Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Pekka Väisänen kommentoi.

Katso myös:
Symantec tietoturvaratkaisut Nokia 9500:aan
(04.03.04)
Nokia 9500 Communicator
(23.02.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja