ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Esittelyssä kaikki tasahintaliittymät
(08.10.04)

Numeronsiirrettävyyden myötä tasahintaliittymät ovat yleistyneet voimakkaasti. Nyt jo jokaisella operaattorilla on tarjota liittymä jossa kotimaan puhelulla on sama hinta vastaanottajan operaattorivalinnasta riippumatta. Erityisesti viimeaikoina myös hintataso näissä tasahinta-liittymissä on tullut matkapuhelimen käyttäjälle selvästi edullisemmaksi kun uusimmissa tasahintaliittymissä myös kuukausimaksuja on alennettu. Liittymävertailua helpottaa myös, että nykyään soittaminen lankaverkosta on lähes samanhintaista kaikkiin matkapuhelinsuuntiin. Vielä pari vuotta sitten minuuttiveloitus lankaverkosta saattoi vaihdella 8-27 sentin välillä riippuen minkä operaattorin liittymään soitti. Tänäpäivänä puhelu lankaverkosta matkapuhelinverkkoon maksaa arkipäivisin keskimäärin 26 senttiä minuutilta.

Olemme nyt ottaneet tarkempaan tarkasteluun kaikki tasahintaliittymät, yhteensä 28 eri liittymää. Kyseessä ei ole paremmuus- tai hintavertailu, vaan lyhyt liittymäesittely helpottamaan ostopäätöksen tekoa. Esittelyn hintatiedot ovat operaattorin nettisivuilta 8.11.2004 ja koskevat normaalihintaisia kotimaan matkapuheluja ja enintään 160 merkkiä pitkiä tekstiviestejä kotimaassa. Hinnoissa ei ole otettu huomioon mahdollisia kampanjatarjouksia. Liittymät esitellään operaattoreittain aakkosjärjestyksessä.

Artikkelin muut osat:
- Esittelyssä tasahintaliittymät
- Cubio Save
- dna Onni, Vakio M, Vakio L
- Elisa Tandem Aina, Tandem Aina Plus, Nopsa
- Globetel Vakio, Kuu
- GoMobile
- Kolumbus K1, K4, K5, KK, T1
- Saunalahti
Tasahalpa, Simppeli, GSM2, GSM Plus, Prepaid
- Sonera One, Max, Easy
- Tele2
- Tele Finland Perus, Pulina, Piipperi, Piljetti, Teleksi


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja