ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 3230 1,3 megapikselin kameralla
(03.10.04)

Nokia 3230Nokia 3230 on GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 -verkoissa toimiva kolmitaajuuspuhelin käyttää Series 60 -ohjelmistoalustaa. Puhelimessa on 65 536 värin näyttö ja 1.3 megapikselin kamerasensori, käyttäjä voi editoida nauhoittamaansa videota puhelimen Movie Director -sovelluksella ja tehdä videosta yksilöllisen ja hauskan lyhytfilmin erilaisin musiikki-, teksti-, väri- ja kuvatehostein. Puhelimen kameralla otettuja kuvia ja videoita voi lähettää langattoman Bluetooth-yhteyden avulla tai multimediaviestinä yhteensopiviin puhelimiin. Kuvat voi tulostaa Bluetooth-yhteyden kautta omaan yhteensopivaan tulostimeen tai Nokia-jälleenmyyjien tiloissa ja valokuvausliikkeissä olevien tulostinkioskien tulostimeen. Kuvat voi jakaa ystäville myös lataamalla ne puhelimessa olevan kuvasovelluksen avulla Kodakin virtuaaliseen valokuva-albumiin internetissä, jonka kautta niistä voi tilata myös tulosteita.

Uutuuslaitteessa on myös uusia pelejä kuten Agent V, joka vie pelaajan keskelle toimintaa. Puhelin tunnistaa liikesensoria ja kameran etsintä hyödyntämällä liikkeen, jolloin pelaaja ohjaa Agent V -pelin hahmoja liikuttamalla puhelinta kädessään. Series 60 -ohjelmistoalustaa ja Symbian-käyttöjärjestelmää käyttävään Nokia 3230 -puhelimeen voi ladata myös Symbian- ja Java-sovelluksia.

Puhelimessa on nettiselailuun XHTML ja HTML-selain sekä Presence-toiminnoilla varustettu puhelinmuistio. Nokia 3230 tukee myös uutta Visual Radio -sovellusta ja sen radioääni on stereofoninen.

Nokia 3230 -puhelin painaa 110 grammaa, ja sen puheaika on jopa neljä tuntia ja valmiusaika jopa 230 tuntia. Saatavaksi puhelin tulee vuoden 2005 ensimmäisellä neljänneksellä, hinnaksi arvioidaan 430 euroa.

Katso myös:
Nokia 7710 puhelimessa laajakuvanäyttö
(03.10.04)
Nokia 6020 kamerapuhelin EDGE-datalla
(03.10.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja