ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 6020 kamerapuhelin EDGE-datalla
(03.10.04)

Nokia 6020Nokia 6020 -kolmitaajuuspuhelimesta tulee markkinoille kaksi versiota: GSM 900/1800/1900 -verkoissa toimiva malli on tarkoitettu pääasiassa Euroopan ja Aasian markkinoille, kun taas GSM 850/1800/1900 -verkoissa toimiva malli on tarkoitettu Amerikan markkinoille. Uutuuspuhelimen toimitusten arvioidaan alkavan vuoden 2005 ensimmäisellä neljänneksellä.

Muotoilultaan "ruotsalaisjapanilaiselta" näyttävässä Nokia 6020:ssa on normaalia GPRS-dataa nopeampi EDGE-tiedonsiirtoyhteys, XHTML-selain sekä 65 536 värin näyttö mm. kuvien ja videoleikkeiden katseluun. Puhelimessa on lisäksi tavanomaiset taustakuvien ja eri soittoryhmien soittoäänten latausmahdollisuus, lisäksi puhelimeen voidaan ladata myös Java-sovelluksia kuten mobiileja matkaoppaita ja pelejä.

Kuvien ottaminen ja videon nauhoittaminen onnistuu laitteen VGA-kameralla, ja Push to Talk -pikayhteyden avulla vastaanottajaan saa yhteyden helposti yhden napin painalluksella. Käyttäjä voi synkronoida puhelimen kalenterin ja puhelinmuistion yhteensopivan tietokoneen kanssa ja asettaa puhelimen muistuttamaan tärkeistä tapahtumista. Puhelimessa on myös Presence-toiminnolla varustettu puhelinmuistio, jonka avulla käyttäjä voi kertoa tavoitettavuudestaan automaattisesti esimerkiksi kollegoiden puhelinten osoitekirjaan. Näin käyttäjän ei erikseen tarvitse ilmoittaa, ettei hän pysty vastaamaan puhelimeen tai tekstiviesteihin.

Laitteen värivaihtoehtoina ovat grafiitin harmaa ja hopean harmaa

Katso myös:
Nokia 7710 puhelimessa laajakuvanäyttö
(03.10.04)
Nokia 3230 1,3 megapikselin kameralla
(03.10.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja