ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

PalmOne esitteli Treo 650 Smartphonen
(26.10.04)

Treo 650PalmOne on esitellyt Treo älypuhelinsarjan mallin Treo 650. Puhelin on aiempien Treo-sarjalaisten tavoin varustettu pienellä taustavalaistulla mikronäppäimistöllä ja kohtuullisen suurella 320x320 kuvapisteen kokoisella TFT-näytöllä (yli 65000 väriä). Uutta tässä mallissa on mm., että laite on varustettu vaihdettavalla Li-ion akulla kun se aiemmissa on ollut sisäänrakennettuna tehden puhelimesta käytännössä kertakäyttölaitteen. Treo 650:sta tulee saatavaksi sekä CDMA/1xRTT, että nelitaajuus GSM/GPRS/EDGE versiot. Maailmanlaajuisesti toimitusten kerrotaan pääsevän käyntiin vuoden 2005 puolella.

Treo 650 kytkeytyy sujuvasti picoverkkoihin Bluetoothin avulla mutta Wlan-verkkoihin mielivän on hankittava erikseen myytävä laajennuskortti. Treon Bluetooth toimii myös langattomien kuulokesarjojen kanssa. Sähköpostin käsittelyyn palmOne on istuttanut laitteeseen VersaMail ohjelmiston joka tiedotteen mukaan toimii sujuvasti mm. Microsoft Exchange Server 2003 palvelimen kanssa. Myyntipakkauksen mukana seuraavan Documents on the Go 7 ohjelman avulla VersaMail pystyy esittämään paitsi teksitä, kuvia ja HTML-sivuja myös Microsoft Word, Excel ja Powerpoint liitetiedostoja. Treo 650:n tehosta vastaa Intelin 312 Mhz XScale prosessori ja käyttöjärjestelmä on Palm OS 5.4. Uutta eritysisesti matkapuhelinkäyttöön suunniteltua Palm OS 6 Cobaltia käyttävää Treoa haikailevan on näin odotettava tulevia malleja. Treo 650 on valikkorakenteiltaan kuitenkin selvästi enemmän palmOne-älypuhelin kuin aiemmat jotka tuntuivat selvästi Handspring-laitteilta. Nettiselaimena Treossa on Blazer 4.0 kun multimedian ja MP3 musiikin toistoon laitteessa on RealPlayer. Kamera tuottaa VGA-kokoista kuvaa (0,3 megapikseliä) ja videokäytössä 320x240 QVGA.

Muistia tässä Treossa on 23 megatavua jota voi myöhemmin laajentaa erikseen ostettavilla MultiMediaCard/SD/SDIO muistimoduleilla. PalmOne Treo 650 mitat ovat 11,3 x 5,9 x 2,3mm (ilman antennia) ja paino 178 grammaa. GSM-version valmiusaika on 300 tuntia ja puheaika kuusi tuntia.

Treo 600Katso myös:
PalmOS Cobalt 6.1 matkapuhelimiin
(07.10.04)
Sensen PalmOS älypuhelin tulossa myös Eurooppaan
(16.07.03)
Handspring esitteli syksyllä tulevan Treo 600:n
(19.06.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja