ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Samsung esitteli 5 megapikselin kamerapuhelimen
(22.10.04)

Samsung S250Samsung on esitellyt cdma2000 1x -verkossa toimivan 5 megapikselin CCD-kamerapuhelimen. Samsung S250 kameralinssi (Pentax) on suojassa puhelimen takana ja tulee esille kun puhelimen yläosaa liutetaan ylöspäin. Puhelimen muistikapasiteetti 92 megatavua on laajennettavissa RS-MMC muistikorteilla jopa 256 megatavuun. Puhelimen mukana toimitetaan 32 megatavun muistikortti. 92 megatavun voidaan puhelimella tallentaa jopa 100 minuutin verran liikkuvaa kuvaa 320x240 kuvapisteen koossa. Kameraosan nopein suljinaika on 1/1000 sekunti ja lähikuvaus onnistuu 10 cm jopa etäisyydeltä Samsungin tiedotteessa kerrotaan. Puhelin on tientekin myös suoraan liitettävissä televisioon jolloin videoita ja kuvia voidaan sujuvasti esittää suuremmallekin yleisölle.

Puhelimen oma näyttö kertoo sekin mihin suuntaan matkapuhelimien näytöissä mennään, Samsung S250:n QVGA TFD-LCD -näytön värimäärä on 16 miljoonaa. Näytön koko on ulosvedettynä 240x320. Puhelimessa on lisäksi uutuutena TTS-puhesynteesi joka pystyy lukemaan saapuneita tekstiviestejä ja tehtävälistaa ääneen. Viihdekäyttöön tässä puhelimessa on myös mp3-soitin sekä 3D- pelejä.

"Kehittämällä viiden megapikselin kamerapuhelimen Samsung osoittaa, että innovaatiot tulevat Koreasta. Siellä tuotteemme lanseerataan ensimmäisinä. Jos ne menestyvät hyvin siellä ja kohderyhmissämme täällä, on täysi syy odottaa, että vastaavia malleja tulee myös Euroopan markkinoille", sanoo tuotepäällikkö Mikael Alström Samsungin Pohjoismaiden matkapuhelinosastolta.

Samsung S250 mitat ovat 115 x 49,5 x 18,5mm ja paino 116 grammaa.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja