ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Samsung SGH-E330 ja Samsung SGH-X460
(08.10.04)

Samsung on julkistanut kaksi uutta edullisempaan markkinasegmenttiin sopivaa matkapuhelinta joissa suurimpana erona, että toisessa on kamera ja toisessa sitä ei ole. Ulkoisesti puhelimet ovat hyvin samannäköisiä. Ilmeisesti euromarkkinoita ajatellen näissä uutuuksissa on luovuttu ulkonevasta antennista joka Kauko-idässä myytävissä simpukkapuhelimissa on miltei "pakollinen".

Samsung SGH-X460Samsung SGH-X460 on parivaljakosta edullisempi ja 10 grammaa kameraversiota kevyempi. 75 grammaa painavan kaksitaajuus Samsung X460:n päänäyttö on 65536 värin TFT mutta ulkonäytössä luotetaan mustavalkonäyttöön. Muita ominaisuuksia ovat MMS, Java, GPRS (4+2 aikajaksoa) ja WAP 2.0. Puhelimen muistiin mahtuu jopa 200 tekstiviestiä, 1000 puhelinnumeroa (jopa 10 numeroa/emailosoitetta kontaktia kohti). Multimedian käyttöön puhelimessa on 8 megatavua muistia.

Kalliimmassa Samsung SGH-E330:ssa on lisäksi VGA-kokoista kuva tuottava kamera ja väri-ulkonäyttö, muut ominaisuudet pitkälti yhtenevät edellisen kanssa.

Katso myös:
Samsungilta SGH-E800 liukunäppäimistöllä
(20.08.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja