ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Petsmobility esitteli lemmikkipuhelimen
(06.10.04)

PetsMobility Networks inc. on esitellyt erityisen lemmikkieläimille suunnitellun matkapuhelimen. PetsCell on lemmikkieläimen kaulapantaan kiinnitettävä vesitiivis matkapuhelin johon voi soittaa ennalta määritetystä numerosta ja puhua lemmikilleen. Laitteessa on myös mikrofoni jolloin voi kuunnella mitä lemmikillä on kerrottavanaan tai mitä ääniä ympäristöstä kuuluu... PetsCell matkapuhelimessa on lisäksi erityinen "Soita Omistajalle"-näppäin jota painamalla lemmikin löytänyt voi helposti soittaa sen omistajalle. Kaulapantaan kiinnitettävän matkapuhelimen näytössä on kuvakkeet akkukestolle ja tukiaseman signaalivoimakkuudelle. Tulevissa malleissa on lisäksi tarkoitus sisällyttää GPS-paikannus ja kamera esimerkiksi etsintäkoira -käyttöön.

PetsCellmatkapuhelinta voi tietenkin jo nyt käyttää yhdessä joidenkin operaattoreiden tarjoaman tukiasemapaikannuksen kanssa jolloin netissä voi katsoa missäpäin oma karvakuono liikkuu. Tällaisen tukiasemien, eli solun tarkkuudella tapahtuvan paikannuksen paikannustarkkuus on kaupunkialueella yleensä 400-1500 metriä ja maaseudulla jossa tukiasemat ovat kauempana toisistaan noin 1,5 - 5 kilometriä.

Katso myös:
Pointer koira-GPS menestys jatkuu
(28.05.04)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja