ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

MapSonic navigointi nyt myös suomenkielisenä
(04.10.04)

Mapsonic -navigointiohjelmiston saa nyt myös suomenkielisenä. Päätelaitteena toimivat kaikki PocketPC- tai Palm -käyttöjärjestelmällä varustetut kämmentietokoneet ja puhelimet. Lisäksi ohjelmisto toimii Windowsin käyttöjärjestelmällä toimivissa kannettavissa tietokoneissa.

Ajon aikana kuljettajaa opastaa MapSonicin värillinen 3D-kartta, minkä ohella GPS-paikannin seuraa jatkuvasti matkan etenemistä. Muihin markkinoilla oleviin navigointiohjelmistoihin verraten MapSonicin erityinen etu ovat sen suomenkieliset ääniohjeet. Ajo-ohjeiden lisäksi MapSonic voi myös etsiä vaikkapa lähimmän hotellin tai paikalliset turistikohteet. MapSonicin avulla matkan voi suunnitella joko itse tai antaa MapSonicin etsiä nopeimman reitin. Etenkin suurkaupungeissa liikkuminen helpottuu huomattavasti risteystasolle ulottuvien puheohjeiden ja 3D-mallinnuksen avulla. Tällä hetkellä MapSonicin kartta-aineisto kattaa koko Länsi-Euroopan, Suomessakin kattavuusalue ulottuu jo Jyväskylän pohjoispuolelle saakka.

244 euron hintaista MapSonic -navigointiohjelmistoa maahantuo M-Technology Oy. Hintaan ei sisälly käyttöön vaadittavaa GPS-paikanninta.

Katso myös:
TomTom navigointi pian myös matkapuhelimiin
(01.07.04)
Wayfinder navigointisovellus Series 60 laitteisiin
(18.06.03)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja