ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia Remote Camera PT-6 esitelty
(24.09.04)

Nokia on esitellyt seuraajan sen Observation Camera PT-2:lle. Uuden liiketunnistimella varustetun Nokia Remote Camera PT-6 -etäkameran voi nyt asentaa myös ulos, ja laite ottaa korkealaatuisia megapikselikuvia sekä nauhoittaa videokuvaa ja ääntä infrapunavalon ansiosta myös heikommissa valaistusolosuhteissa. Nokia Remote Camera tulee myyntiin Euroopassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella vuoden 2004 viimeisellä neljänneksellä. Laitteen vähittäismyyntihinnan arvioidaan olevan noin 450 euroa.

Etäkamerasta voidaan lähettää kuvia tai videopätkiä ja ääntä MMS-ominaisuudella varustettuun matkapuhelimeen tai sähköpostiosoitteeseen. Kamera pystyy ottamaan kuvia havaitessaan liikettä, tai käyttäjä voi myös lähettää kuvapyynnön laitteeseen tekstiviestinä. Samoin automaattisesti ajastettu kuvaaminen on mahdollista. Kuvaamisen ohella laitteella voidaan saada tietoa ympäristön lämpötilasta ja sen muutoksista. Käyttäjä voi esimerkiksi saada matkapuhelimeensa tai sähköpostiinsa ilmoituksen kun tietty minimi- tai maksimilämpötila on saavutettu, tai katsoa kuluneen vuorokauden lämpötilatietoja kaaviona.

Valitettavasti tämäkään Nokian etäkamera ei ole liitettävissä rikosilmoitinjärjestelmiin jolloin se voisi toimia myös hälytyksensiirtolaitteena.

Katso myös:
Nokia Observation Camera
(04.11.02)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja