ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 6670 tulossa lokakuussa
(23.09.04)

Nokia 6670 matkapuhelinNokia on esitellyt uuden lokakuussa markkinoille saatavan älypuhelimen. Nokia 6670 joka noin ulkoisesti muistuttaa erehdyttävästi mallia 7610 on Series 60-ohjelmistoalustaan perustuva laite megapixelkameralla (1152 X 864 pikseliä). Kamerassa on nelinkertainen digizoom ja puhelimen värinäyttöön mahtuu 65 536 väriä.

Nokia 6670 puhelin"Kuluttajat ovat siirtymässä PDA-laitteista uusiin älypuhelimiin, joissa yhdistyvät sekä puhelinten että PDA-laitteiden toiminnot. Uuden, kameralla varustetun Nokia 6670 -älypuhelimen myötä Nokia on vahvasti mukana edistämässä tämän markkina-alueen laajenemista. Samalla vahvistamme asemiamme kyetäksemme hyödyntämään tarjolla olevat kasvumahdollisuudet mahdollisimman tehokkaasti", toteaa Nokia Multimedia-toimialaryhmän Imaging-liiketoimintayksikön johtaja Juha Putkiranta. Nokia 6670 -puhelimen käyttäjät voivat muun muassa avata sähköpostin liitetiedostoja, hyödyntää edistyksellisiä henkilökohtaisen tiedonhallinnan sovelluksia, avata PDF-tiedostoja laitteen Internet-selaimen avulla ja käyttää nopean tiedonsyötön mahdollistavaa Nokia Wireless Keyboard -näppäimistöä. Lisäksi käyttäjät voivat tulostaa esimerkiksi sähköposteja ja kuvia suoraan puhelimesta langattoman Bluetooth-yhteyden avulla. Nokia 6670 on ensimmäinen Series 60 -ohjelmistoalustaan perustuva laite, jossa on käytössä F-Securen älypuhelimille kehittämä viruksentorjuntaohjelmisto. Puhelimeen on saatavilla myös muita tietoturvaominaisuuksia, kuten Nokia Mobile VPN Client -sovellus sekä SSL-salaus www-pohjaisille sovelluksille.

Nokia 6670 -puhelin painaa 118 grammaa ja sen muut mitat ovat 109 x 53 x 21 mm. Matkapuhelimesta tulee saatavaksi kaksi versiota: GSM 900/1800/1900 -verkoissa toimivaa mallia myydään Euroopan, Lähi-idän ja Asian markkinoilla ja GSM 850/1800/1900 -verkoissa toimiva malli on suunnattu Amerikoihin.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja