ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia esitteli uusia art deco -tyylin puhelimia
(10.09.04)

Nokia on esitellyt otally Fashion -tapahtumassa Kiinan
Shanghaissa uuden 1920-luvun art deco -tyyliä mukailevan muotipuhelinmalliston. Malliston muotoilussa ovat korostetusti esillä voimakkaat värit,
muotoja myötäilevät kuviot ja koristeet sekä geometrisuus.

Nokia 7280
Virtaviivainen Nokia 7280 kamerapuhelin on pitkästä aikaa hieman tavanomaisuudesta poikkeavasti muotoiltu Nokia, jossa on jopa uskallettu luopua perinteisestä puhelimen näppäimistöstä! Puhelimeen voi liittää langaton kuva-handsfree HS-13W -lisälaite jonka värinäytöltä näkee soittavan henkilön nimen tai numeron. Puheluun vastataan liuttamalla puhelin auki entisajan vakoojakameran tapaan, samalla paljastuu käyttöön myös kamera. Nokia 7280 valintakiekon vieressä oleva peilipinta toimii myös puhelimen näyttönä. Numerovalminta tehdään joko äänivalinnalla tai valintakiekkoa käyttäen muistiosta.

Nokia 7270
Taittuva Nokia 7270 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kuvioitu etsaten. Muotoilussa on käytetty eri materiaaleja kuten metallia, tekstiiliä ja muovia joita voidaan täydentää kankaisella suojapussilla, nahkaisella kantohihnalla, vaihdettavilla tekstiilisomisteilla sekä ladattavilla käyttöliittymä-teemoilla ja muilla digitaalisilla sisällöillä. Ensivaikutelma puhelimen muotoilusta tuo mieleen Nokian muut äskettäin esitellyt simpukkapuhelimet, tässä uutuudessa kuitenkin myös ulkonäyttö on värinäyttö.

Nokia 7260
Ensinäkemältä 7610:n peilikuvalta näyttävä 7260 on kolmitaajuuspuhelin VGA-kameralla ja FM-radiolla. Kuoret on muotoiltu yhdistämällä art deco -tyyli nykyaikaiseen teolliseen muotoiluun kromi- ja teräsyksityiskohtineen. Uutuuden näyttö on kuitenkin ´edeltäjäänsä´ selvästi pienempi ja Bluetooth on tiputettu pois...

Kaikki nyt esitellyt puhelimet ovat kolmitaajuuspuhelimia joiden kerrotaan olevan saatavana kuluvan vuoden viimeisen neljänneksen aikana.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja